ЈАВНИ ПОЗИВ

26-04-2021 06:12 od Moderator

У циљу подстицања домаћег предузетништва и економије засноване на знању и иновацијама,NALED је уз финансијску подршку компаније Philip Morris International у сарадњи са Владом Србије као институционалним партнером, објавио први годишњи конкурс у оквиру програма StarTech кроз који ће бити додељено око милион долара бесповратних средстава за иновације у пословању.

Start-up тимови, предузетници, микро, мала и средња предузећа кроз програм могу од 31. марта до 4. јуна 2021. да конкуришу за подршку за развој иновација или дигиталну трансформацију пословања у износу од 15.000 до 100.000 долара.Први јавни позив је организован у оквиру трогодишњег пројекта StarTech вредног пет милиона долара који је покренут с циљем унапређења конкурентности домаће привреде и читавог иновационог екосистема. Kроз први стуб пројекта, путем грантова биће додељено више од 3,5 милиона долара и подржано око 100 апликаната, за које ће бити обезбеђено и више од хиљаду сати експертске подршке.

Све информације о условима конкурса, начину пријаве и пријавној документацији доступне су на страници www.startech.org.rs конкурс2021, а заинтересовани кандидати могу се пријавити и за стручну подршку у формулисању бизнис плана као услова конкурса, до 30. априла 2021. путем странице www.startech.org.rs пријава-за-стручну-подршку.

Natrag

Back Top