САРАДЊА АКАДЕМИЈЕ РАЂ СА ЗВЕЗДОМ ПОДИГНУТА НА НАЈВИШИ НИВО !

20-05-2016 07:47 od Jelena Milosavljević

У протеклих 10-ак дана, сарадња крупањске Фудбалске Академије РАЂ и Фудбалског клуба Црвена Звезда је унапређена и подигнута на највиши ниво.

Најпре је, протекле седмице, више од 50 чланова Академије РАЂ, заједно са родитељима, представницима клуба и тренерима, још једном, била гост Фудбалског клуба Црвена Звезда. Наиме, најмлађи фудбалери из Крупња су учествовали у дефилеу и шпалиру који је дочекао играче на стадиону Рајко Митић, на спектакуларној пријетељској утакмици између Црвене Звезде и грчког Олимпијакоса. Заједно са, преко 1000 дечака Звездине Школе фудбала, чланови Акадмије РАЂ су имали прилику да се упознају и друже са играчима шампиона Србије и Грчке, имали прилику да поздраве публику са терена, да уживају у утакмици и спектаклу који су приредили навијачи и клуб.

Након тога, у уторак 17.5.2016., Академија РАЂ је постала званична Школе фудбала Црвене Звезде, потписивањем новог, унапређеног, Уговора о сарадњи, чиме је она подигнута на највиши ниво. Потписивање Уговора представника Академије РАЂ са Црвеном Звездом у просторијама клуба, присуствовали су председник клуба Светозар Мијаиловић, директор Школе фудбала Владимир Цвијетићанин, пословни директор Омладинске школе Предраг Турина, тренери млађих селекција и представници медија.

У наредним данима, Академију РАЂ очекује низ других активности, пре свега учешће на најјачим турнирима за млађе селекције, у Бијељини, Футогу, Шапцу, Лозници... Поред тога, почетком јуна, неколико најталентованијих играча Академије РАЂ, имаће прилику да учествују на селективним утакмицама Црвене Звезде и придруже се Младену Грујићу (2007) и Виктору Матићу (2006), који су већ постали играчи Црвене Звезде. С тим у вези, Академија РАЂ је иницирала и организовала поставку нових голова (5Х2 метра) на терену „Код базена“ у циљу квалитетније организације тренажног процеса, у складу са Планом и програмом рада Црвене Звезде.

Све ово је још један доказ да Академија РАЂ има озбиљне планове и да има потенцијал и квалитет који је препознала и Црвена Звезда, а у прилог томе иде и чињеница да ће представници Академије РАЂ бити ангажовани и у различитим пројектима Црвене Звезде који се односе на Омладинску школу.

А.В.

Natrag

Back Top