После удара грома - ОПШТИНА ОБЕЋАЛА ПОМОЋ ПЕРИЋИМА

09-05-2017 07:51 od Jelena Milosavljević

Општинско веће у Крупњу одржаће хитну седницу на којој ће размотрити случај породице Перић из села Дворска, у чију је кућу пре неколико дана ударио гром спаливши при том целокупно покућство. Како је потврдио Иван Исаиловић, председник општине, на лице места послата је стручна комисија која ће утврдити штету и одредити начин за најефикаснију санацију.

– Наш Црвени крст одмах је реаговао и упутио прву помоћ Перићима, а општинска комисија ће већ сутра предложити начин санације. До краја седмице заседаће Општинско веће и по хитном поступку одредити како да што пре решимо овај проблем. Лепо је то што су се комшије такође солидарисале и одмах притекле овој породици у помоћ. Потрудићемо се да им што пре обезбедимо нормалне услове за живот – каже Исаиловић.

У породици Перић не скривају задовољство што су им у невољи притрчале и комшије и људи из општине. Иван Перић каже да му је непријатно због свега, али да га је дирнуло то што су се сви заложили да њему, супрузи и двојици синова (3) и (4) помогну када је то најпотребније.

Извор: Лозничке новости

Natrag

Back Top