Представници општине Крупањ присуствовали радионици у Новом Саду у оквиру Првог позива за предлоге пројеката

24-09-2024 19:28 od Moderator

Чланови пројектног тима општине Крупањ присуствовали су радионици у оквиру програма Interreg VI-A IPA Хрватска – Србија, која је одржана у Новом Саду 24. септембра 2024. године. Радионица је била усмерена на пројектне партнере из Србије чији су пројекти уговорени у оквиру Првог позива за предлоге пројеката.

Током радионице, учесници су имали прилику да стекну значајна знања о кључним аспектима спровођења пројеката, као што су коришћење Jems система, комуникација и видљивост, извештавање, јавне набавке, прихватљивост трошкова, измене пројеката, теренске посете, ревизије, као и решавање уобичајених изазова као што су неправилности. Свака сесија је завршена сегментом за питања и одговоре, што је омогућило учесницима да добију додатна појашњења.

У радионици у Новом Саду учествовало је 87 представника пројектних тимова, док је на идентичној радионици у Осијеку, намењеној партнерима из Хрватске, било 97 учесника. Укупно је више од 180 учесника присуствовало овим догађајима, показујући велики ангажман и посвећеност успешном спровођењу пројеката.

tl_files/css/WEB banner Pro-Efficient.png  tl_files/css/2.png

Natrag

Back Top